• Follow us on facebookFollow us on facebook
 • FOLLOW US ON twitterFOLLOW US ON twitter
 • FOLLOW US ON instagramFOLLOW US ON instagram
 • FOLLOW US ON YOUTUBEFOLLOW US ON YOUTUBE
 • Voor soepele spieren
  en gewrichten

  GEUTELINGENTOCHT 10-02-2018

  26-01-2018

  Zaterdag 10 februari wordt de 18e Geutelingentocht georganiseerd. STARBALM is ook dit jaar trotse partner van dit drukbezochte wandelevenement.  18e Geutelingenwandeltocht in klaverblad rond Michelbeke, dwars door Brakel.

  Wandeling 1 (7,2 km) = gele pijlen tocht trekt richting de Boembekemolen, de woning van kunstenaar Panamarenko, de wijken Borgveld en Vissegem. Langs de Poorterij en de Heksteelstraat keert men terug naar Michelbeke centrum.  Deze wandeling is volledig berijdbaar met rolstoel- en kinderwagen.

  Omloop 2 (6,2 km) = blauwe pijlen via de Nieuwstraat en de Dompels naar het volkscafé ‘In den Hengst’. Daarna door langs de flanken van de Valkenberg aan en vanaf de Hoogkouterstraat gaat het dalwaarts naar de aankomstplaats.

  Parcours 3 (5,8 km) = groene pijlen van het Mijnwerkerspad wordt gewandeld naar het kasteel van Lilare. Hierna volgt klimwerk naar de top van de Berendries. Hier kunnen de ‘Stappers Alm’ en de alpaca’s bezocht worden. Het inschrijvingsgeld (voor om het even welke afstand of combinatie) is 1,10 euro voor aangesloten leden bij de wandelfederaties. Individuele wandelaars betalen 1,50 euro.

  De 17e editie was goed voor 36.953 wandelaars en dit jaar worden er 40.000 wandelaars verwacht.

  Zaterdag 10 februari 2017... dat is met z’n allen wandelen met een geuteling in de hand dwars door het mooie Brakel land...  Terug