• Follow us on facebookFollow us on facebook
 • FOLLOW US ON twitterFOLLOW US ON twitter
 • FOLLOW US ON instagramFOLLOW US ON instagram
 • FOLLOW US ON YOUTUBEFOLLOW US ON YOUTUBE
 • Voor soepele spieren
  en gewrichten

  Geutelingentocht 11-02-2017

  08-02-2017
  Zaterdag 11 februari wordt de 17e Geutelingentocht georganiseerd. STARBALM® is ook dit jaar trotse partner van dit drukbezochte evenement.

  17e Geutelingenwandeltocht in klaverblad rond Michelbeke i.s.m. Dwars door Brakel.

  Wandeling 1 (7,2 km) = gele pijlen Tocht trekt richting de Boembekemolen, de woning van kunstenaar Panamarenko, de wijken Borgveld en Vissegem. Langs de Poorterij en de Heksteelstraat keren we terug naar Michelbeke centrum.  Deze wandeling is volledig berijdbaar met rolstoel- en kinderwagen.

  Omloop 2 (6,2 km) = blauwe pijlen Via de Nieuwstraat en de Dompels stappen we naar het volkscafé ‘In den Hengst’. Daarna doen we de flanken van de Valkenberg aan en vanaf de Hoogkouterstraat gaat het dalwaarts naar de aankomstplaats.

  Parcours 3 (5,8 km) = groene pijlen Van het Mijnwerkerspad wandelen we naar het kasteel van Lilare. Nu volgt klimwerk naar de top van de Berendries. Hier zijn mogelijke bezoeken aan de ‘Stappers Alm’ en de alpaca’s. Het inschrijvingsgeld (voor om het even welke afstand of combinatie) is 1,10 euro voor aangesloten leden bij de wandelfederaties. Individuele stappers betalen 1,50 euro.

  16 edities: goed voor 34.977 stappers!

  Zaterdag 11 februari 2017... dat is met z’n allen wandelen met een geuteling in de hand doorheen het mooie Dwars Door Brakel land...  Terug